This phantom sticky

DÉCAAR - VERHELDEREND

White Skin Line

Pigmentvlekken of donkere vlekken niet behandelbaar? Zeker wel!

De verhelderende lijn van DÉCAAR zal zichtbaar donkere vlekken verminderen en zorgen voor een heldere en stralende teint. Daarnaast wordt nieuwe hyperpigmantatie voorkomen en de huid intensief beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

content image

THE POWER OF NATURE - Producten vrij van parabenen, petrolatum en paraffine, synthetische alcohol, kunstmatige geur- en kleurstoffen en minerale oliën

content image

BRIGHTENING CREAM 24h

Hoog geconcentreerde emulsie geformuleerd met de meest biologische Vitamine C, kruidenextract en arbutine werkt tegen pigmentatie met een driedubbele verhelderende werking. De ideale vochtbalans wordt bereikt en op dit niveau gehouden dankzij Kariteboter en Macadamia olie. Deze krachtige emulsie zorgt voor een stralende, gezonde huid en voorkomt hyperpigmentatie.

content image

BRIGHTENING EXFOLIATING SERUM

Een innovatieve formule verhoogt de werkzaamheid van producten. Het voorkomt een rode huid en zorgt daarmee voor een gelijkmatige teint. Dankzij de licht peelende werking en sterke antioxidanten, verfrist en verheldert het de huid.

content image

BRIGHTENING MASK

Romig masker met een hoge dosering aan verhelderende ingrediënten, speciaal samengesteld voor een ongelijkmatige huidteint. Het product biedt uitgebreide therapie als het gaat om het verlichten van irritaties, roodheid, versterken van de bloedvaten en verkleuringen.

content image

BRIGHTENING CREAM SPF50

Zeer lichte crème met innovatieve filters en door licht activerende vitamine D3 en ectoïne. Het voorkomt de ontwikkeling van nieuwe pigmentvlekken. Innovatieve filtersystemen bieden een uitgebreide bescherming tegen schadelijke effecten van zonlicht.  Ectoïne hydrateert, voorkomt foto-veroudering en beschadiging van het celmembraan en DNA. Provitamine D3 verhoogt de barrièrefunctie en maakt de huid weerbaarder tegen schadelijke invloeden.