DÉCAAR - VERHELDEREND

White Skin

Pigmentvlekken of donkere vlekken niet behandelbaar? Zeker wel!

De verhelderende lijn van DÉCAAR zal zichtbaar donkere vlekken verminderen en zorgen voor een heldere en stralende teint. Daarnaast wordt nieuwe hyperpigmantatie voorkomen en de huid intensief beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

content image
content image

THE POWER OF NATURE - Producten vrij van parabenen, petrolatum en paraffine, synthetische alcohol, kunstmatige geur- en kleurstoffen en minerale oliën

content image

BRIGHTNING CREAM 24h

Hoog geconcentreerde emulsie geformuleerd met de meest biologische Vitamine C, kruidenextract en arbutine werkt tegen pigmentatie met een driedubbele verhelderende werking. De ideale vochtbalans wordt bereikt en op dit niveau gehouden dankzij Kariteboter en Macadamia olie. Deze krachtige emulsie zorgt voor een stralende, gezonde huid en voorkomt hyperpigmentatie.

ADVIES VOOR GEBRUIK

Breng iedere morgen aan op het gereinigde gezicht, de hals en het decolleté.

WERKSTOFFEN

Geselecteerde kruidenextracten, Arbutine.

content image

BRIGHTNING EXFOLIATING SERUM

Een innovatieve formule verhoogt de werkzaamheid van producten. Het voorkomt een rode huid en zorgt daarmee voor een gelijkmatige teint. Dankzij de licht peelende werking en sterke antioxidanten, verfrist en verheldert het de huid.

ADVIES VOOR GEBRUIK

Het serum mag alleen plaatselijk worden aangebracht op de huid, maximaal 3 keer per week, voor het slapen gaan. Voor de beste resultaten breng je hierna de DÉCAAR Brightening Cream 24hr aan.

WERKSTOFFEN

Gluconolaton, Lactobionzuur.

content image

BRIGHTNING MASK

Romig masker met een hoge dosering aan verhelderende ingrediënten, speciaal samengesteld voor een ongelijkmatige huidteint. Het product biedt uitgebreide therapie als het gaat om het verlichten van irritaties, roodheid, versterken van de bloedvaten en verkleuringen.

ADVIES VOOR GEBRUIK

Breng aan op het gereinigde gezicht, hals en decolleté en laat 15 minuten inwerken. Verwijder het overgebleven masker met een tissue of lotion. Vermijd contact met de ogen.

WERKSTOFFEN

Vitamine C, arbutine, licoricextract, witte moerbei, perzik, squalane, macadamiaolie, allantoïne, tarwe (Triticum Vulgare) Germ Extract, Saccharomyces Cerevisiae Extract, Natriumhyaluronaat, Panthenol, Wit. E.

content image

BRIGHTNING CREAM SPF50

Zeer lichte crème met innovatieve filters en door licht activerende vitamine D3 en ectoïne. Het verwijdert effectief pigmentvlekken en voorkomt de ontwikkeling van nieuwe pigmentatie. Innovatieve en stabiele filtersystemen bieden een uitgebreide bescherming tegen schadelijke effecten van zonlicht.  Ectoïne hydrateert, voorkomt foto-veroudering en beschadiging van het celmembraan en DNA. Provitamine D3 verhoogt de barrièrefunctie en maakt de huid meer weerbaar tegen schadelijke invloeden.

ADVIES VOOR GEBRUIK

Breng iedere morgen aan op het gezicht, hals en decolleté, waarbij contact met de ogen wordt vermeden. Breng het product meerdere keren per dag aan, voornamelijk na transpireren, gebruik van handdoek of badderen etc.

WERKSTOFFEN

3D StimuLight, Stabiel systeem van UVA en UVB beschermende filters, blauw licht (VIS) filter, Infrarood (IR) filter, duizendknoopextract, Ectoïne