This phantom sticky

Team DÉCAAR Nederland

Maak kennis met het team van DÉCAAR Nederland.

content image

Ralf van Houts

Directeur DÉCAAR Nederland

Na 22 jaar actief te zijn geweest in de cosmeticabranche is mijn droom in vervulling gegaan: sinds 1 december 2017 mag ik mezelf trotse eigenaar noemen van DÉCAAR Nederland, waarbij ik het stokje overneem van Izabelle Hettinga.

Ik wil met DÉCAAR Nederland niet alleen een cosmeticagroothandel zijn, maar vooral ook een sterke ‘partner in business’. Ons motto is dan ook: ‘Als het goed gaat met onze partners, dan gaat het met ons vanzelf ook beter’.

content image

Deska de Vries

Marketing manager

Deska zorgt binnen DÉCAAR Nederland voor alle marketingactiviteiten, ook online. De partners van DÉCAAR Nederland ervaren dan ook direct het voordeel van de uitgebreide kennis die Deska heeft. Met haar eigen bedrijf 'Jouwsalononline.nl' helpt Deska schoonheidssalons bij hun marketing.

Marketing ondersteuning voor jouw salon? Klik hier.

content image

Tanischa Hirschfeld

Office manager

Tanischa is onze duizendpoot. Zij zorgt ervoor dat alle interne bedrijfsprocessen goed verlopen. Tanischa is jouw aanspreekpunt voor vragen en opmerkingen.

content image

Samantha Oudenbroek

Productspecialist

Samantha is de productspecialist van DÉCAAR. Met haar uitgebreide kennis van onze producten en behandelingen, is zij de ideale vraagbaak voor jou! Samantha bezoekt onze klanten en biedt ondersteuning en begeleiding.

content image

Debby Feleus

Hoofd Trainingen

Debby verzorgt de trainingen van DÉCAAR Nederland. Met haar jarenlange ervaring en kennis vanuit haar eigen schoonheidssalon, weet zij de theorie perfect te vertalen naar praktische en direct toepasbare informatie.