This phantom sticky

DÉCAAR als partner, voor jouw onderscheidend vermogen en ongelimiteerde ondersteuning

DÉCAAR Nederland is niet alleen een cosmeticagroothandel, maar vooral ook een sterke ‘partner in business’. Ons motto is dan ook: Als het goed gaat met onze partners, dan gaat het vanzelf met ons ook beter.

DÉCAAR-partner

Wij noemen onze klanten partners. Wij gaan namelijk een samenwerking met jou aan, waarbij we je niet alleen voorzien van de meest innovatieve en baanbrekende huidverbeterende producten en behandelingen, maar waarbij we je ook ondersteunen met een uitgebreid aanbod aan trainingen.

Jouw eigen marketingteam ter beschikking

Daarnaast mag marketing niet ontbreken! Iedere drie maanden bedenkt ons marketingteam fantastische campagnes, die zorgen voor nieuwe en terugkerende klanten in jouw salon. Daarbij ontvang je alles wat nodig is om de campagne onder de consument te communiceren, zoals campagnevideo's, social media uitingen, banners en teksten.

DÉCAAR-partners herken je aan:

  1. Een sterke ambitie om hun salon/instituut tot de beste te maken.
  2. Oog voor kwaliteit en innovatie.
  3. Altijd op zoek naar de beste producten. Niet alleen baanbrekend wat formulering betreft, maar ook de verpakking (wij werken bijvoorbeeld alleen maar met luchtdichte pompsystemen) dient er aantrekkelijk uit te zien en volgens de nieuwste richtlijnen te zijn geproduceerd.
  4. Kennis is macht: continue scholing door onze toptrainers houdt het kennisniveau van onze partners hoog. Fijn voor hen, maar ook zeer belangrijk voor de consument. Bij welke DÉCAAR salon de consument ook komt, de behandelingen staan garant voor kwaliteit en zichtbare resultaten.

Zie jij jezelf als onze partner?

Vraag dan snel een kennismakingsgesprek aan, dan komt één van onze specialisten jou graag alles vertellen. Natuurlijk is het dan ook mogelijk om onze befaamde Algae Peeling te ondergaan, of de Breath of Life Treatment (zuurstofbehandeling).

content image

Dit zeggen parners over DÉCAAR Nederland

Nog sneller resultaat
Suzanne Veldhuizen van Schoonheidssalon Suzanne Veldhuizen in Kwintsheul

www.picobellasalon.nl

“Ik ben klant vanaf het allereerste begin. Sterker nog: ik was de eerste die producten bestelde en daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. Het is een vernieuwend merk. Ik koos in de eerste plaats voor DÉCAAR vanwege de Algae peeling en de Oxygen Gel, dat zijn echt hele mooie producten.

De producten zijn vernieuwend en huidverbeterend. Je gaat toch vergelijken met producten waar je eerder mee hebt gewerkt en ik merk dat ik met deze behandelingen sneller mooie resultaten boek. Dat zien de klanten natuurlijk ook. Ik verkoop tegenwoordig meer producten voor thuisgebruik, dat zegt natuurlijk ook wel iets. Ik kan dus wel stellen dat mijn klanten en ik blij zijn met dit merk.

Zelf vind ik de brightening-lijn heel mooi, maar als ik favorieten moet aanwijzen van mijn klanten, dan is dat qua behandelingen zeker de Algae Peeling. Qua producten is vooral de Oxygen Gel heel populair. Dat is echt zo’n product dat je, als je het eenmaal gebruikt hebt, nooit meer kunt missen.”

content image
content image

Enthousiaste medewerkers
Leendert Koppenol van Blitz Wellness in Heemstede

www.blitzwellness.nl
“De producten waar we al jarenlang mee werkten, waren niet langer verkrijgbaar op de Nederlandse markt. Ik moest dus op zoek naar iets anders en ik wist dat DÉCAAR heel erg in lijn was met wat we gewend waren. Toch kies je niet‚ zomaar even’ een merk. We hebben peelings van diverse merken uitgeprobeerd en dit bleek de beste keuze voor ons.

In eerste instantie koos ik voor DÉCAAR vanwege de Algae Peeling. Die is perfect voor klanten met acne of onzuiverheden, maar eigenlijk voor iedere huid heel geschikt. Als je een behandeling aanbiedt, dan vind ik dat je ook de bijbehorende producten moet verkopen. Ik heb toen een aantal producten geselecteerd, maar daar is het toch niet bij gebleven. Mijn medewerkers - ik heb tien schoonheidsspecialisten in dienst - hebben producten uitgeprobeerd, een training gehad en behandelingen bij elkaar uitgevoerd. Ze waren er zo enthousiast over dat ik besloten heb om alle producten aan te schaffen. Mijn medewerkers zijn tenslotte de experts, zij moeten ermee werken.

Nu we er eenmaal mee werken, inmiddels een maand of vier, zijn we heel erg tevreden. Persoonlijk

ben ik groot fan van de Oxygen Gel, die is echt top. En van mijn medewerkers hoor ik dat sommige producten zelfs nog beter bevallen dan die waar we in het verleden mee werkten. De keuze is dus heel goed uitgepakt.”

Direct een match
Sander Heuver van Beauty en Wellness Bad Boekelo

www.wellness-badboekelo.nl

“Na een lange tijd met een ander merk te hebben gewerkt, waren we zoekende. Onze eisen waren hoog: we willen samenwerken met een merk dat kennis van zaken heeft, kwaliteit biedt en ook goede service. Dat vinden we ontzettend belangrijk. En toen kwam DÉCAAR op ons pad, een jong merk dat in leek te spelen op al onze wensen. De verwachtingen zijn zeker waargemaakt. Sterker nog, ze zijn eigenlijk overtroffen. De kwaliteit die we gewend waren is niet alleen gewaarborgd, maar zelfs verbeterd. We kunnen gelijksoortige behandelingen aanbieden en het aanbod van onze producten en behandelingen hebben we verder kunnen uitbreiden.

We werken vanaf de beginperiode met DÉCAAR. We houden van jonge merken. Waarom? We zijn zelf ook een jong bedrijf, dat speelt mee. En verder wil een jong merk graag meedenken met de bedrijven waaraan ze producten leveren. Tegelijkertijd geeft DÉCAAR ons ook de ruimte om mee te denken over de producten en behandelingen. Er was eigenlijk al direct een match. Vaak mogen wij ook experimenteren met nieuwe behandeltechnieken om de behandeling zo goed mogelijk te maken. Dat is ontzettend leuk om te doen.

In onze salon is vooral de huidverbeterende Algae Peeling heel populair. Het is een behandeling waarbij je de huid niet beschadigt, maar de functie van de huid versnelt. Zo ondersteun je de kracht die de huid zelf in zich heeft. De bovenste huidlaag, met bijvoorbeeld acne of couperose, wordt als het ware weggeduwd. De resultaten zijn ontzettend goed en onze gasten zijn er dan ook heel erg tevreden over.”

content image

1.
Trainingen

Wij bieden een zeer ruim aanbod van trainingen aan. Naast de trainingen die gaan over de behandelingen en producten, kun je je verder laten onderwijzen in ingrediëntenleer. Verkooptrainingen mogen natuurlijk niet ontbreken en worden gegeven door Ralf van Houts, directeur DÉCAAR Nederland.

Daarnaast organiseren wij een aantal keer per jaar marketing kennisevenementen, waarbij onze marketing manager je alles leert over bijvoorbeeld social media en het belang van een goede website.

2.
Webshop

Een webshop is helemaal van deze tijd. Helaas is het laten ontwikkelen van je eigen webshop een hele klus, waarbij het bijhouden van de shop misschien wel nóg meer aandacht vereist. Wij bieden jou de mogelijkheid je eigen DÉCAAR webshop te hebben, zodat je optimale service verleent aan je klanten. Maar dan zonder alle rompslomp van een grote voorraad aanhouden, inpakken, pakketjes wegbrengen en alles wat er nog meer bij komt kijken. Wij bieden je de webshop GRATIS aan!

3.
Persoonlijk

DÉCAAR Nederland bestaat uit een klein team professionals, met allemaal hun eigen specialiteiten. Omdat wij een klein team zijn, schakelen wij zeer snel bij vragen vanuit DÉCAAR-partners en spelen we in op persoonlijke wensen (zoals bijvoorbeeld het laten ontwerpen van een flyer voor je open dag). Wij zouden ons bijna een familie willen noemen, want samen met onze partners vormen we een hecht team. Ons team heeft als voornaamste doel jou laten groeien met je salon en je het best mogelijke laten behalen.

4.
Ontwikkeling

DÉCAAR is continu in ontwikkeling, waardoor er gemiddeld ieder half jaar nieuwe behandelingen en lijnen worden geïntroduceerd. Alhoewel trends belangrijk zijn om te volgen, focust DÉCAAR zich voornamelijk op bewezen effectieve formuleringen en behandelingen. De producten zijn biologisch en bieden al het goede dat de natuur te bieden heeft, maar zijn tegelijktijdig zeer modern en innovatief. Daarnaast betrekken wij onze partners graag in het ontwikkelproces; zijn er dingen die zij graag anders zouden willen zien, missen ze misschien een bepaald product of behandeling; wij bespreken dit met de producent die deze vraagstukken uiterst serieus neemt.

Kopje koffie doen?

Graag maken wij persoonlijk kennis met jou. Immers, zakendoen met een cosmeticagroothandel, is daar niet gewoon een wederzijds goed gevoel voor nodig?...

Precies, zo denken wij er ook over. Daarom nodigen wij je van harte uit voor een kennismakingsgesprek, waarin een van onze specialisten bij de langskomt en uitleg geeft over:
productsamenstelling, samenwerkingsverbanden, trainingen, uitproberen van de producten, onze bedrijfs-en marketingondersteuning en het eventueel ondergaan van een behandeling.

Join the DÉCAAR -Family!

Maak snel jouw afspraak voor het kennismakingsgesprek.