This phantom sticky

DÉCAAR - OXYGEN LIJN

Voor verbluffende verbetering van jouw huid

De Oxygen-lijn van DÉCAAR zorgt voor significante verbetering van de huidvitaliteit, revitalisatie en hydratatie. De producten verbeteren de werking van cellen, zodat zij beter voedingsstoffen kunnen opnemen.

De collageen- en elastineproductie wordt gestimuleerd, de diepere huidlagen gehydrateerd. Het resultaat is een natuurijke, gezonde glans, zonder (droogte) lijntjes en oneffenheden. Daarnaast wordt de huid op een zeer unieke wijze beschermd tegen schadelijke UV-straling.

content image

THE POWER OF NATURE - Producten vrij van parabenen, petrolatum en paraffine, synthetische alcohol, kunstmatige geur- en kleurstoffen en minerale oliën

content image

OXYGEN GEL

Deze herstellende gel geeft energie aan de huid en zorgt voor intensieve hydratatie, met een gezonde en stralende huid als resultaat. Het beschermt en helpt de huid bij het tegengaan van vrije radicalen. Tekenen van huidveroudering worden effectief verminderd. De huid kan vrijuit ademen, waardoor het immuunsysteem in balans wordt gebracht en herstelt van schade die dagelijks ontstaat.

content image

BB OXYGEN CREAM SPF 50

Deze getinte zonbescherming wordt snel opgenomen door de huid. De teint past zich aan de eigen huidteint aan, wat zorgt voor een natuurlijk resultaat. De formule absorbeert overtollig talg, zodat de crème langdurig goed blijft zitten. Last van pigmentvlekken, mee-eters of sproetjes? Deze zullen door de dekkende werking van de crème minder zichtbaar zijn.

content image

OXYGEN MASK

Het Oxygen crèmemasker kalmeert, hydrateert en herstelt alle huidfuncties, doordat de zuurstofniveaus van cellen significant wordt verhoogd. Het celmetabolisme is verbeterd, waardoor de huid prachtig gaat stralen.

content image

OXYGEN HYDRO 24H

Deze lichte crème wordt gemakkelijk en snel opgenomen door de huid en verbetert en herstelt daar de vochtbalans en zorgt voor intensieve cellulaire revitalisatie. Zeer geschikt om te gebruiken als kalmerend en verzachtend product tijdens en/of na chemische peelings, dankzij de synergie van hydraterende en revitaliserende effecten.

content image

OXYGEN CREAM SPF 30

Deze zeer effectieve zonbescherming houdt de huid gehydrateerd, vol energie, stralend en goed beschermd zodat de huid vrijuit kan blijven ademen, waarbij huidveroudering wordt tegengegaan.

content image

OXYGEN SCRUB

Deze op een gel gebaseerde peeling vernieuwt de huid door haar te voorzien van zuurstof en vitaminen. De huid krijgt een ware werkstoffenboost, waardoor alle huidfuncties intensief worden hersteld. De Oxygen Scrub reinigt de poriën, wat zorgt voor een natuurlijke glans en een gezonde huid.