This phantom sticky

DÉCAAR - ANTI AGING

Age Reverse

Word op de mooiste manier ouder...

Genetische huidveroudering is een proces waar we allemaal mee te maken krijgen. Wij ontwikkelen onze huidverjongingsproducten voor het effectief en zichtbaar tegengaan en verminderen van (mimische)rimpels, waarbij de huid intensief wordt verstevigd. De anti-aging lijn van DÉCAAR zorgt ervoor dat jij op de beste en mooist mogelijke manier ouder wordt.

content image


THE POWER OF NATURE - Producten vrij van parabenen, petrolatum en paraffine, synthetische alcohol, kunstmatige geur- en kleurstoffen en minerale oliën

content image

YOUTH ELIXER DAY CREAM

Zeer vooruitstrevend anti-aging dagcrème met sterk regenererende en verstevigende werking. Rijk in specifiek geselecteerde werkzame stoffen, zorgt het voor spectaculaire antirimpel en verzachtende effecten. Het verzorgt, hydrateert en verzacht de huid, voor een jonge, stevige en stralende huid.

content image

HALS & DECOLLETE LIFTING CREAM

De ultieme samenstelling aan werkstoffen, met krachtig regenererende werking. Met zijn unieke formule reduceert het rimpels en zorgt het voor een zachte, stevige en gehydrateerde hals en decolleté. Het herstelt op een spectaculaire manier door de zon beschadigde huid en geeft het elasticiteit en structuur.

content image

YOUTH ELIXER NIGHT NOURISHMENT

Semi-olie nachtcrème met antirimpel en regenererende eigenschappen. Dit product is speciaal samengesteld voor de beschadigde rijpere huid.

content image

ELIXER SERUM

Een zeer geconcentreerd serum die mimische rimpels vermindert. Het elixer heeft een zijdezachte, delicate en niet vette textuur met een zeer aangename geur. Een nieuwe generatie van ingrediënten wordt gebruikt in de formule en zorgt voor directe oplichting van de huid. Het elixer serum herstelt rimpels veroorzaakt door zonschade, verfrist en verbetert de teint. Het vermindert effectief rimpels, stimuleert de collageenproductie, heeft verstevigende en liftende eigenschappen, hydrateert en beschermt de huid tegen verlies aan vocht en schadelijke externe invloeden.

content image

LIFT FIRMING EYE CREAM

Deze rijke en innovatieve oogcrème werkt actief tegen fijne lijntjes, verzacht rimpels en verbetert de teint, zodat het gebied rond de ogen er uitgerust uitziet. Fijne lijntjes en wallen worden verminderd en de huid is gevoed en gehydrateerd.